29 d’agost 2023

El fantasma del llumí

 Aquests darrers dies l'Anabel Gardell ha continuat fent presentacions del seu preciós conte "El fantasma el llumí" a diversos llibreries de Figueres: la @llibreriaedison_figueres i la @llibreriabookman

També, el 19 d'agost a Darnius, a la sala de plens de l'Ajuntament i acompanyada pel regidor de cultura, Sr. Joan Llauró va presentar el seu llibre en el que es va convertir en un acte molt emotiu per l'Anabel, ja que va poder visitar el que fou despatx de l'escriptor Josep Maria Gironella, fill predilecte del poble de Darnius.

I com que l'Anabel no s'atura per res, també ha aprofitat aquests dies per fer visites als diferents mecenes que varen col·laborar amb el seu projecte.

19 d’agost 2023

Concurs Creàlit (Actualització)

 Concurs Instagram "Regalem Paraules"

A Creàlit hem decidit fer un xic més senzilla la teva participació en el nostre concurs i oferir-te més possibilitats de guanyar.  

Com ho has de fer per participar?

1- Busca un cartell com aquest, en trobaràs molts a diferents indrets de Figueres. 

2- Tria una frase del cartells i fes-li una foto.

3- Publica la fotografia a  Instagram i digues on l'has trobat. Afegeix l'etiqueta #regalemparaules

i etiqueta també a @crea_lit i a dos dels teus amics. No oblidis aquests punts.

4- Fes "m'agrada" a aquesta publicació.

5- Segueix a @crea_lit

6-Tens temps fins al 09/09 per publicar les teves imatges.

El dia següent,  10/09 publicarem a Instagram el  nom del guanyador/a.

Hi ha moltes frases! Quantes més en pengis, més probabilitats tens de guanyar un lot de llibres dels autors que formen la Xarxa @crea_lit. 

#crealit #regalemparaules #concurs

 

05 d’agost 2023

Contes Núvol 2023

 Aquest cap de setmana a Creàlit estem de doble enhorabona. Núvol, el digital de cultura de l'Ara.cat, dins el seu concurs de contes d'aquest estiu, ha publicat relats de dos dels nostres companys: Llum a la foscor de Ricard Sayeras i Prohibit fer foc de Montserrat Segura.

Aqui us deixem l'adreça dels relats que opten al premi de contes i, també concretament el conte d'en Ricard  i el de la Montserrat 

Enhorabona per aquestes magnífiques històries i molta sort a tots dos!