16 de desembre 2023

Ebook Creàlit per La Marató 2023



Tal com us varem avançar fa uns dies, la xarxa Creàlit ha volgut participar a La Marató de TV3 d'enguany. Com ho hem fet?

Hem creat una activitat oberta a tothom en la que els participants havien d'escriure un microrelat (aprox.200 paraules) o fer una il·lustració inspirada en la temàtica de La Marató d'enguany: salut sexual i reproductiva.

En participar, els escriptors i/o il·lustradors havien de fer una donació de 2 € per obra que aniran íntegrament a La Marató de TV3.   

Amb les obres rebudes, la xarxa Creàlit es comprometia a preparar i maquetar un llibre electrònic que s'oferiria gratuïtament i en descàrrega directa en diferents formats des d'aquest blog. Teniu tota la informació al respecte al nostre Instagram en aquest ENLLAÇ

Doncs bé, ha arribat el moment de presentar-vos aquest llibre "Microrelats i il·lustracions per La Marató" amb una portada increïble del nostre il·lustrador de capçalera Carlos Acedo (Instagram  @carlosacedoartwork) i relats i il·lustracions de Carme Romia, Antònia Tubau, Carlos Acedo, Enric Bassegoda, Henar Galán, Isabel Guzmán, Mar Aparicio, María Sánchez, Montserrat Segura, Paloma Gómez, Ricard Sayeras i Toni Lázaro.

I el més important, podeu fer la descàrrega ara mateix, clicant AQUÍ. Formats disponibles: Pdf, epub, mobi i kindle

Des de Creàlit, volem agrair als participants la seva implicació i encoratjar a tots i totes els que ens seguiu a participar en l'edició següent, però si voleu col·laborar ara mateix de manera activa, us deixem l'enllaç per fer una donació a La Marató de TV3 ara mateix, o demà o els pròxims dies. Tenim temps, però penseu-hi!

Fes AQUÍ el teu donatiu!




06 de desembre 2023

Taberna Libraria

Avui dimarts a les 19.30 hem presentat el nostre llibre
Figueres de Por a @taberna_libraria amb la presència de @seguramontserrat, @henargalan, @maraparicionieves, @palomagoin, @alfonsymbert i @rsayerasq 
Acompanyats d'un bon grapat d'amics. 
Ha estat una vetllada divertida i molt ben conduïda per les companyes de @taberna_libraria que ens han acollit super bé!!
#figueresdepor
#figueres
#relatsencatala
#escriptor
#il·lustrador
#llibresencatala
#terrorencatala
#visitfigueres

03 de desembre 2023

Presentació llibre al Acocollona't

Ahir dissabte al vespre,  el nostre company David "Callahan" Ruiz es va convertir en el millor ambaixador del Figueres de Por dins del programa d'activitats de l'Acocollona't d'enguany.

L'Acocollona't és el Festival Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de  Girona que aquest any té lloc de l'1 al 9 de desembre.
Podeu saber més d'aquesta interessant iniciativa a la seva web que teniu AQUI