16 d’abril 2024

Els autors de Creàlit I - Anabel Gardell

Com a petit tastet del que podreu trobar a la parada de Sant Jordi a la Rambla de Figueres, us volem presentar fragments, retalls o sinopsis de les obres d'alguns dels autors que hi seràn presents el dia 23.

Comencem, doncs, amb l'Anabel Gardell, Nascuda a Capmany i resident a Figueres. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Estudio online Enginyeria d’Organització Industrial a la UEMC.
És autora d’El fantasma del llumí (2023), il·lustrat per Anna Grimal i publicat amb Edita.cat. i de La llar d’infants (Cap de Ras Edicions, 2024) el seu segon conte i el primer que il·lustra ella mateixa.

El fantasma del llumí és un conte  basat en les vivències dels incendis de l‘Empordà del 2012. La sinopsi ens diu:


Al poble de l’Anna i en David hi fa molta calor, hi bufa un vent molt fort i fa dies que no hi plou. El perill d’incendi és molt alt. L’àvia els proposa fer cartells per avisar els veïns del perill que torni el fantasma del llumí. Aconseguiran fer-lo fugir?.


I aquí teniu la de La llar d'infants:


Una garsa màgica entrega una clau molt especial a les mestres d’una llar d’infants.

A partir d’aquí, descobrirem tot el que fan els nens i nenes fins que compleixen tres anys. La llar d’infants és un homenatge a la petita infància, on el joc és un pilar fonamental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aqui el teu comentari