16 de desembre 2023

Ebook Creàlit per La Marató 2023



Tal com us varem avançar fa uns dies, la xarxa Creàlit ha volgut participar a La Marató de TV3 d'enguany. Com ho hem fet?

Hem creat una activitat oberta a tothom en la que els participants havien d'escriure un microrelat (aprox.200 paraules) o fer una il·lustració inspirada en la temàtica de La Marató d'enguany: salut sexual i reproductiva.

En participar, els escriptors i/o il·lustradors havien de fer una donació de 2 € per obra que aniran íntegrament a La Marató de TV3.   

Amb les obres rebudes, la xarxa Creàlit es comprometia a preparar i maquetar un llibre electrònic que s'oferiria gratuïtament i en descàrrega directa en diferents formats des d'aquest blog. Teniu tota la informació al respecte al nostre Instagram en aquest ENLLAÇ

Doncs bé, ha arribat el moment de presentar-vos aquest llibre "Microrelats i il·lustracions per La Marató" amb una portada increïble del nostre il·lustrador de capçalera Carlos Acedo (Instagram  @carlosacedoartwork) i relats i il·lustracions de Carme Romia, Antònia Tubau, Carlos Acedo, Enric Bassegoda, Henar Galán, Isabel Guzmán, Mar Aparicio, María Sánchez, Montserrat Segura, Paloma Gómez, Ricard Sayeras i Toni Lázaro.

I el més important, podeu fer la descàrrega ara mateix, clicant AQUÍ. Formats disponibles: Pdf, epub, mobi i kindle

Des de Creàlit, volem agrair als participants la seva implicació i encoratjar a tots i totes els que ens seguiu a participar en l'edició següent, però si voleu col·laborar ara mateix de manera activa, us deixem l'enllaç per fer una donació a La Marató de TV3 ara mateix, o demà o els pròxims dies. Tenim temps, però penseu-hi!

Fes AQUÍ el teu donatiu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aqui el teu comentari