16 d’abril 2024

Sant Jordi 2024 a Figueres

 Sant Jordi és moltes coses: cultura, tradició, festa, primavera, llibres i roses... però també és una data clau per a Creàlit, ja que coincideix amb el nostre aniversari i no tenim millor manera de celebrar-lo que, un any més, muntant parada a la Rambla de Figueres.Seguint l'ordre de l'escaleta que us adjuntem, trobareu els diferents autors de la xarxa amb la ploma a punt per signar exemplars dels seus llibres que també tindrem a la parada.

Qui encara no tingui el nostre Figueres de Por també el trobarà al nostre stand juntament amb alguns articles de marxandatge molt vistosos. 

Ah, que encara hi ha algú que no sap què és Figueres de Por? Doncs és un esdeveniment literari que ja va per la segona edició en la qual un bon grapat d'escriptors i escriptores (18, l'any 2022 i 28 el 2023) i uns quants il·lustradors (només un l'any 2022 i 8 el 2023) ens tanquem en algun lloc emblemàtic de la ciutat (Castell de Sant Ferran, La Cate) tota la nit del 31 d'octubre a l'1 de novembre, nit de Tot Sants amb la finalitat de crear relats de terror i les il·lustracions que els acompanyaran. 

El primer llibre que va sorgir d'aquella trobada del 31 d'octubre del 2022 és el que trobareu a la parada de Sant Jordi d'enguany. L'Empordà és terra de lletres, però també calia un xic de literatura de terror.

Us adjuntem la nostra ubicació a la Rambla i escaleta amb horari de signatures. Estarem encantats i encantades de saludar-vos el dia 23.

Feliç Diada de Sant Jordi!


Figueres de Por



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aqui el teu comentari