05 de novembre 2023

El dia D

 I al final va arribar el dia: a les 19:00 del dia 31 d'octubre del 2023 i a les portes de La Cate de Figueres, ens esperava la Mar -molt ambientada per la ocasió-  i, desprès de donar-nos unes etiquetes amb el nostre nom amb la finalitat d'identificar els cadàvers si calía, ens va fer entrar al que seria l'espai ludico-creatiu del Figueres de Por d'enguany.

L'any passat ens vàrem tancar al Castell de Sant Ferran; Aquesta vegada, La Cate ens ha acollit i ens ha facilitat tot el que podiem necessitar. La resta ha estat cosa de la organització que ha treballat de valent, sobretot en l'ambientació i adequació de l'espai.

Després de la presentació i benvinguda a tots els participants d'aquesta edició, un magnífic sopar en bona companyia i, en acabar el cafetò,  un joc de creació de microrelats en el que aleatòriament varen participar tots els escritptors i escriptores.

Per últim, la part més important de la nit: redistribució d'espais i els 28 escriptors i escriptores i la major part dels 10 il·lustradors varen treure les seves eines de treball (ordinadors, llibretes, llàpissos, tàblets i algun altre estri indefinit) i es va obrir la porta a la imaginació, acompanyada - tot s'ha de dir- d'algun ensurt per amenitzar la nit. 

Esbossos, maquetes, llibretes plenes, ordinadors amb els cursors del processador de text esperant l'arribada de les muses i després de molts cafès i panallets, la matinada ens troba absolutament enfeinats cadascú en el seu relat.

D'aquí a uns quants mesos sabrem què ha sortit dels caps insomnes d'aquesta nit. De moment, però,  el dia 3 de novembre es presenta la primera edició del Figueres de Por amb un grapat de bons i terrorífics relats.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aqui el teu comentari