15 de febrer 2024

Art Ebook de Carlos Acedo

Evidentment la fantasia i la ciència ficció tenen el seu espai a Creàlit, sobretot si van acompanyades de les meravelloses il·lustracions d'en Carlos Acedo, autor també del text del ArtEbook que us presentem avui i que podeu descarregar en pdf directament des d'aquest LINK

Però aquesta vegada deixarem que sigui ell mateix qui faci la presentació (li robo de la seva web que TAMBÉ heu de visitar:  https://elgatodevader.wordpress.com/ )


La veritable natura de la Força – Art Ebook – 2024

Avui publico un Art Ebook, que ha trigat força en veure la llum i del qual estic molt satisfet, tant per tècnica com per temàtica.

Un Ebook en què he tingut la sort de comptar amb amics que m’han ajudat a tirar-ho endavant. Tots ells Fans de Star Wars. Perquè «La veritable natura de la Força» és un ebook fet per i per a fans. Desitjo que ho gaudiu tant com nosaltres escrivint-ho i il·lustrant-lo.

Carlos Acedo.

Tots els fans de Star Wars, independentment de les seves preferències per les diferents trilogies, compartim una creença a la «Força». Aquesta energia mística, que flueix a través de tot l’univers, connectant els Jedi i els Sith.

És una part fonamental de la narrativa de la saga. Tot i que cada fan pot tenir opinions divergents sobre els personatges, les històries o les pel·lícules específiques, la «Força» era un element central que unia tots en aquesta galàxia molt, molt llunyana.

Fins a l’arribada dels midiclorians, la seva inclusió a l’explicació de la «Força» va generar un debat apassionat entre els seguidors. Alguns els veuen com una addició interessant que proporciona una base científica per a la connexió amb la «Força», mentre que altres els consideren una simplificació innecessària. Els midiclorians es van introduir a la trilogia de preqüeles i, encara que no tots els fans estan d’acord amb el seu paper, ara són part del ric teixit de la mitologia de Star Wars.

Amb aquest Art Ebook, volíem reconciliar els fans més antics amb les preqüeles de la saga, fent una volta de rosca a la teoria dels midiclorians, no podem obviar-los, però sí que podem col·locar-los dins d’un marc filosòfic molt més afí a què entenem per «La Força».

Recordeu, podeu descarregar-lo AQUÍ

08 de febrer 2024

Estrenem secció (i moltes coses més)

 Doncs sí, i aquesta vegada us demanem la vostra col·laboració: la d'escriptors, lectors, editors i tothom que  vulgui afegir un granet de sorra.

A la dreta de la vostra pantalla, entre altres seccions, hi trobareu "Adreces i recursos interessants". Volem que sigui una eina tant per als creadors com pels lectors i hi anirem afegint tots aquells enllaços de llocs que creiem que ens poden ser d'utilitat a tots plegats.   De mica en mica ho anirem separant en seccions, però de moment ja ho tenim.

Gràcies a tots els que ens llegiu i als que ens vulgueu fer alguna aportació, suggeriment o qualsevol comentari només heu d'omplir el formulari de contacte que també teniu a la columna de la dreta, o enviar-nos un correu a infocrealit@gmail.com, un comentari al nostre Instagram o, ja que sou aquí, el més senzill és que utilitzeu l'espai de comentari de cada publicació. 

Per cert, i parlant de col·laborar, recordeu el post de La Marató?, el podeu veure AQUI .


No oblideu que encara, i fins al dia 31 de març, podeu fer les vostres donacions i que en el mateix post us afegim l'enllaç per poder descarregar gratuïtament aquest ebook elaborat amb relats i il·lustracions de membres de Creàlit. El podeu descarregar en pdf, epub, kindle o mobi.

I esperem la vostra col·laboració en futures edicions!


Mercat Librum a Castellò d'Empúries

 Dissabte dia 3 de febrer va tenir lloc  Librum, el IV Mercat de Llibre Vell, però que també acull obra nova d'autors presents a la fira.

Creàlit va afegir el seu granet de sorra  amb una parada conjunta en la que van ser-hi presents Mar Aparicio, Maria Sánchez Cuenca i Antònia Tubau,  a més de les parades individuals dels nostres companys Henar Galán, David Castells i Montserrat Segura.

Fresqueta, sol, no gaire  públic,  però una fantàstica experiència el fet de poder interactuar amb els possibles lectors.


Recordeu que totes les novetats de Creàlit i moltes coses més, les podeu trobar  a les nostres xarxes socials i a les dels nostres autors.  Trobareu tota la informació a les columnes de la dreta.



01 de febrer 2024

Més novetats

 I sí, continuem amb novetats dels nostres companys que no descansen un minut.

En aquest cas parlem d'en Victor Arnó que ahir dia 1 de febrer va peresentar la seva nova pàgina web que podeu trobar AQUÍ.

De fet, properament en sentirem a parlar molt més perquè un ocellet ens ha dit que és més que probable que per Sant Jordi ens presenti el seu llibre.

Us mantindrem informats d'aquestes i moltes més novetats que tenim entre mans.

Seguiu-nos també a les nostres xarxes socials.

Presentació nou llibre Octavi Dalmau

Presentació del llibre El metge de Vila-sacra de l'amic i company Octavi Dalmau, a càrrec d'ell mateix i de l'Alfons Romero.

Us hi esperem!!

Mentre arriba el moment, però, podeu llegir AQUÍ el reportatge que Diari de Girona ha dedicat a "El metge de Vila-sacra"

@ferrerfabrega 

@bibliotecadefigueres 

@alfonsromerodalm