08 de febrer 2024

Estrenem secció (i moltes coses més)

 Doncs sí, i aquesta vegada us demanem la vostra col·laboració: la d'escriptors, lectors, editors i tothom que  vulgui afegir un granet de sorra.

A la dreta de la vostra pantalla, entre altres seccions, hi trobareu "Adreces i recursos interessants". Volem que sigui una eina tant per als creadors com pels lectors i hi anirem afegint tots aquells enllaços de llocs que creiem que ens poden ser d'utilitat a tots plegats.   De mica en mica ho anirem separant en seccions, però de moment ja ho tenim.

Gràcies a tots els que ens llegiu i als que ens vulgueu fer alguna aportació, suggeriment o qualsevol comentari només heu d'omplir el formulari de contacte que també teniu a la columna de la dreta, o enviar-nos un correu a infocrealit@gmail.com, un comentari al nostre Instagram o, ja que sou aquí, el més senzill és que utilitzeu l'espai de comentari de cada publicació. 

Per cert, i parlant de col·laborar, recordeu el post de La Marató?, el podeu veure AQUI .


No oblideu que encara, i fins al dia 31 de març, podeu fer les vostres donacions i que en el mateix post us afegim l'enllaç per poder descarregar gratuïtament aquest ebook elaborat amb relats i il·lustracions de membres de Creàlit. El podeu descarregar en pdf, epub, kindle o mobi.

I esperem la vostra col·laboració en futures edicions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aqui el teu comentari